BOUDOIR


Boudoir handlar om dig och bara dig, och är enligt mig ett måste för alla kvinnor någon gång i livet. I en hotellsvit med ett glas bubbel i din hand kommer jag hjälpa dig att ta klivet ut i det många gånger okända och läskiga, att lyckas släppa osäkerheten, trotsa nervositeten och få dig att känna dig sexigare än någonsin.


Även om en fotobok med bilder från din boudoirfotografering är den perfekta morgongåvan till din andra hälft på bröllopsdagen så är detta minst lika, om inte mer - för din egen skull. För att du ska vara stolt och älska din kropp, och äntligen förstå hur vacker just du är.

Priser & Paket

Lilla - Det viktigaste


I detta paketet ingår det viktigaste. Vi fotograferar i en fin hotellsvit under en timme. Jag redigerar sedan omsorgsfullt ut 15st högupplösta bilder som levereras via digitalt album tillsammans med 15st fint inslagna 13x18 prints.

4.500;-

Stora - Allt du behöver


För dig som vill ha en lyxig fotobok.

Vi fotograferar i en fin hotellsvit under en timme. Jag redigerar sedan omsorgsfullt ut 30st bilder som levereras via digitalt fotoalbum tillsammans med en lyxig fotobok i linnetyg.

6.500;-

HUR FUNKAR DET?


Definitionen av boudoir är ett privat omklädningsrum, och detta har inspirerat till den väldigt intima och avslappnade fotostilen boudoir.


Mitt mål med fotograferingen är att lyfta dig till skyarna och ta med dig på en känslomässig resa där vi river psykologiska murar tillsammans. Jag vill få dig att älska din kropp, glömma alla dina komplex och tankar som du, jag och de flesta kvinnor printat in i sina självbilder.


Två gånger om året ordnar jag boudoirfotografering i närheten av Göteborg där jag hyr en hotellsvit bara för oss tjejer. Du tar med dig de underkläder och accessoarer som får dig att känna dig både sexig och bekväm, eller varför inte din favorittröja, kanske tröjan du alltid snor från din kärlek?


Vi träffas i hotellets lobby och tar oss tillsammans upp till sviten där du får ett glas bubbel och vi kikar på dina olika outfits. Jag har också med mig lite kläder och kimonos som du gärna får testa. Vi pratar igenom om det är något du inte känner dig bekväm med och när vi båda är varma i kläderna drar vi igång musiken och börjar plåta, och självklart får du påfyllning av bubblet precis så många gånger du behöver under denna pirriga och fnittriga timmen.


Min stil av boudoirfotografering går tillbaka till rötterna. Den handlar om det avslappnade, lekfulla och intima. Oavsett om detta är helt utan kläder, boyfriend-jeans & sweaters eller i underkläder så ska jag få dig att älska din kropp som aldrig förr.


För att boka så klickar du in på 'Kontakt' och fyller i formuläret för Boudoirfotografering. När vi fastställt ett fotograferingstillfälle som fungerar så betalas en bokningsavgift på 1.000:-, och sedan resterande beloppet vid leverans av bilderna.