NYFÖDD FOTOGRAFERING


Det kommer gå så snabbt - för snabbt. Innan ni hunnit lämna bebisbubblan så kommer den där lilla varelsen som ni knappt vågade lyfta, nu istället springa omkring med armarna utsträckta för att finna balansen.

Fotografi ger oss möjligheten att bevara de där ovärderliga ögonblicken för evigt. 

Min stil är ganska långt ifrån den klassiska, poserande och "by-the-book" stilen. Där man fokuserar på att ställa upp bebisen i ett visst antal perfekta poser för att man tydligt skall se ansiktet och dess former. Jag låter istället den lilla få vara precis som den är och ligga på det sättet som den känner sig mest bekväm i. På detta sättet fångar jag allt det där som gör just er bebis unik, hur den håller sina armar, och snuttar på tummen eller hur den försöker uttrycka sig. Varje fotografering blir därför lika unik som varje bebis och mitt ultimata mål är att uttrycka, fånga och föreviga er bebis första veckor i livet.

Priser & Paket

Lilla - Det viktigaste


I detta paketet ingår det viktigaste. Vi fotograferar under 2 timmar i min studio i Alingsås. Jag redigerar sedan fram 5st högupplösta bilder som levereras digitalt.

4.000;-

Stora - Allt du behöver


Vi fotograferar under 2-3 timmar i min studio i Alingsås. Jag redigerar sedan fram 20st högupplösta bilder som levereras digitalt tillsammans med 3st 30x40 prints, varav ett collage som kan pryda hemmets väggar.

6.500;-

HUR FUNKAR DET?


Jag rekommenderar att ni hör av er till mig via kontakt-sidan i samband med ert första ultraljud eller tidigare. Sedan bokar vi in ett datum för fotograferingen, ca 2-3 veckor efter beräknad födsel, och då erlägger ni även bokningsavgiften på 1.000;-. Detta är den perfekta tiden för nyfödd fotografering då de är sådär magiskt små och skrynkliga. De är oftast fortfarande väldigt sömniga vid denna åldern vilket ger oss de där riktigt mysiga bilderna.


När ni kommer till min lilla vita studio i Alingsås så börjar vi med att ta en fika och ser till så att bebisen kommer till ro, sedan börjar vi ta bilder. Och som sagt, denna fotograferingen är det er lilla bebis som styr över. Så vart, när och hur vi börjar fotografera kan jag omöjligt veta, inte heller vilken takt vi tar oss fram genom fotograferingen. Det är detta som är så spännande och fantastiskt roligt.


Jag ser så fram emot att få träffa ert lilla underverk!