GRAVIDFOTO


Först och främst, grattis till ert lilla underverk!

Många gånger är gravidfoto lätt att glömma bort bland allt annat som skall fixas och donas inför födseln. Detta är en livsförändrande tid och de där sista veckorna bara flyger förbi. Men att ta sig tiden att bara få vara - du och din fantastiska mage och föreviga detta är en väldigt unik känsla, som jag rekommenderar alla blivande mammor att göra!

I 9 månader är du konstant tillsammans med din lilla bebis, varje spark gör dig påmind om att den alltid är där hos dig, och självklart är det den mest obeskrivliga lyckan när bebisen är här. Efter att jag fött min son Luca så kunde jag många gånger sakna min lilla kula. Gravidfotograferingen blev det perfekta sättet att föreviga denna känslan - i all tid framöver.

Priser & Paket

Lilla - Det viktigaste


I detta paketet ingår det viktigaste. Vi åker ut till en eller två platser omkring Alingsås när ljuset är som finast. Vi fotograferar under en timme och jag redigerar sedan omsorgsfullt ut 15st högupplösta bilder och levererar ett digitalt fotoalbum.

4.000;-

Stora - Allt du behöver


Du blir först stylad av en stylist och får välja en vacker blomkrans.

Vi fotograferar under två timmar. Jag redigerar sedan omsorgsfullt ut 30st bilder och levererar via digitalt fotoalbum tillsammans med 3st 30x40 prints som kan pryda hemmets väggar.

6.500;-

HUR FUNKAR DET?


Mina gravidfotograferingar är väldigt avslappnade. Även fast du kanske känner dig som jag gjorde - tung, klumpig och trött så lovar jag dig att under fotograferingen och framför allt efteråt när du tittar på bilderna - kommer du känna dig som en drottning. Vi möts upp och åker ut till en fin miljö tillsammans och jag har med mig massvis av fina klänningar som du får använda. Vi fotograferar antingen själva eller tillsammans med din partner, och om du har tidigare barn är de givetvis också välkomna.

Min stil av gravidfotografering fokuserar på att fånga äkta känslor, låta dig som blivande mamma känna dig sådär snygg som du förtjänar, och framförallt återberätta din tid som gravid.

Jag rekommenderar att boka in fotograferingen cirka 2-4 veckor innan beräknad födsel, för att magen skall ha fått en så stor och fin form som möjligt - men samtidigt inte riskera att en tidig födsel ställer till det och att vi råkar missa fotograferingen.

För att boka så klickar du in på 'Kontakt' och fyller i formuläret för Gravidfotografering. När vi fastställt ett datum som fungerar så betalas en bokningsavgift på 1.000:-, och sedan resterande beloppet vid leverans av bilderna.