14/9-2019

Vi åker till Grytsberg Säteri lördagen den 14 September. Vi åker in på gården och kommer in i den stora byggnaden där vi stöter på världens härligaste gäng med en sprudlande energi som smittar av sig och vi känner redan nu att denna dag kommer att bli oförglömlig. Tobias och hans marsalker hänger på nedervåningen, det dricks Mariestads, grabbarna försöker spela cool men man kan verkligen ta på spänningen och nervositeten.


På ovanvåningen möts vi av ett gäng fantastiskt fina damer som är i full gång med förberedelserna. Tina gömmer sig i väntan på att få ta sig ner till kyrkan som bara ligger 100 meter bort, för att få träffa sin To(p)ias i sin magiskt vackra klänning för första gången. Lyckligtvis sa de båda JA till varandra och det väntades nu en underbar och avslappnad fotografering i både skog och ute på ängarna runt om Grytsberg Säteri. En lång dag som avslutades på helt rätt sätt, en ordentligt jäkla fest med spex och saxofonist som ackompanjerade DJ'n.

Tina & Tobias skriver: 

Alltså!! Shit va sjukt! Vilken grym jävla film ni skapat. Tack, Tack TACK!!! ️️️

Bättre än vi någonsin kunnat drömma om. 

Nu är det fritt fram att dela den med världen, för det ser vi fram emot att göra.

Vi är så himla tacksamma över att få vara med om dessa underbara dagar, och hoppas på att få uppleva er kommande dag med allt vad den kommer innehålla. Titta på filmen & bilder och fantisera dig bort till ditt dröm-bröllop och glöm inte att boka oss i god tid för att få ett liknande minne i form av foto & film.

 

 

Filmare: Niclas Locksén
Fotograf: Vesa Locksén