2/9-2017

Lördag morgon, vi anländer till det stora, vackra Södertuna slott. Där möter vi den fantastiska bröllopskoordinatorn Fanny Staaf som visar oss runt på området. Vi träffar bruden Rita och hennes brudtärnor som är i fullgång med att göra sig i ordning och dricka vin. Nere vid pool huset sitter brudgummen Nicklas och renskriver sina löften som han om 2 timmar skall säga på vigseln. När han är klar kommer hans två bestmans och gör honom sällskap. Stämningen är avslappnad och de knäpper varsin öl efter att de gjort sig i ordning.

När det äntligen är dags för vigseln så börjar det regna. Det har knappt regnat överhuvudtaget under hela sommaren, men just denna minut fick himlen för sig att öppna sig. Hur som helst så höll alla sig lugna och det slutade regna efter 10 minuter, så vigseln kunde starta igång. Resterande av dagen var det strålande sol och mycket, mycket värme. De bjöds på en helt fantastisk middag, där lokalen var designad av Fanny och även Linnéa från "The wild rose". Helt makalöst fin och helt underbart avslappnad, halvgalen och fartfylld middag avslutades med en minst sagt perfekt golden-hour fotografering och därpå fest på övervåningen där det serverades tårta och massvis med andra godsaker.

Rita & Nicklas skriver: ​Wow, it’s so beautiful and took us right back to the day! We love it. So cool to see how a video can bring so much feeling and emotions to a memory! 
- Again, thank you so much. We really are speechless! 


Vi är super tacksamma att få vara med om dessa underbara dagar, och hoppas på att få uppleva er dag med allt vad den kommer innebära.
Titta på filmen, dröm dig bort till ditt dröm-bröllop och glöm inte att boka in oss i god tid för att få ett liknande minne i form av film.

Filmare: Niclas Locksén & Vesa Locksén