17/8-2019

Jag anländer till den helt fantastiska gården Agneshill som ligger i Skåne, Sverige. Jag träffar först Melissa som är redan igång med att poppa champagnen med hennes brudtärnor. Samtidigt hänger Nick på övervåningen med sina närmsta vänner från UK, där var det öl som gällde... såklart.

 

Efter att förberett mig lite och spanat in den otroligt vackra platsen så mötte jag underbara Linda-Pauline och Angelica Fraser som var där för att sköta stillbilderna under dagen. Det var första gången vi jobbade ihop men det kändes så bra. Jag är helt säker på att jag kan tala för samtliga som var med under dagen att detta var ett bröllop vi sent kommer glömma. Det var en magisk dag full av lycka, skratt och vi hoppas verkligen att man kan ta på den känslan när man ser Melissa & Nick's bröllopsfilm.

Melissa & Nick skriver: ​Sååå fantastiskt att få uppleva bröllopsdagen igen!! Så himla underbar film! Vi såg den tillsammans nu ikväll när vi kom hem efter jobb. Vi båda satt och skrattade, grät och dansade - allt i ett! Så otroligt nöjda, tusen tusen tack för allt jobb du lagt ner, älskar verkligen filmen! 

Vi är så otroligt tacksamma att få vara med om dessa underbara dagar, och hoppas på att få uppleva er dag med allt vad den kommer innebära. Titta på filmen, dröm dig bort till ditt dröm-bröllop och glöm inte att boka in oss i god tid för att få ett liknande minne i form av foto & film.

Filmare: Niclas Locksén

Fotograf: Linda-Pauline