23/6-2018

Idag skulle vi ner till Skåne igen. Mer bestämt Stallgården nära Trelleborg där vi redan varit en gång tidigare. Vilket underlättar då vi mycket snabbare har grepp på omgivningen och olika vinklar som blir bra på både foto och film.

Niclas är på plats som filmare och fotograferingen står både Vesa & Alexander för.
Väl på plats möts vi av ett härligt gäng som utstrålar allt annat än stress. Familjen sitter och äter köttfärssås & spaghetti, efter det spelar barnen biljard under tiden Linda & Robert gör sig i ordning i olika rum. Det var tidigt bestämt att brudparet inte ville ta bilen till någon plats längre bort för att fotograferas, detta gör självklart en fotograf lite nervös. Man håller tummarna för att man hittar lite snygga och intressanta platser att fotografera på runt lokalen, och ja.. Se för er själva här nere.
First-looken blev helt magisk under Pergolan som ligger cirka 50 meter ifrån Stallgårdens lokal.
Efter det gav vi oss ut i de vackra grön/gula vete fälten och alla 3 i teamet tappade hakan över vad vi fick för resultat på både bild och film ute på platsen.
Självklart var vi tvungna att sticka ut i solnedgången och fota lite också - detta gjorde vi innan den underbara cupcake-tårtan serverades och dansen startade igång.

Linda & Robert hade redan gift sig på pappret, så dagen handlade mer om att fira deras k
ärlek - på deras sätt. Detta betydde att "prästen" som var Roberts best man höll en av de mest unika, avslappnade och roliga vigslar vi har varit med om hittills iallafall.

Kvällen avslutades med 3-rätters middag, Sverige-Tyskland i fotbolls VM på diverse mobiltelefoner runt om borden, ett gäng tal och en jätte fin sång av ena brudtärnan och brudnäbben. Detta växlandes med cirka tusentals skratt under kvällen. Som vi tidigare berättat blev det cupcake-tårta följt av en grym fest med många, många moves!

 

Vi är så himla tacksamma över att få vara med om dessa underbara dagar, och hoppas på att få uppleva er kommande dag med allt vad den kommer innehålla. Titta på filmen & bilder och fantisera dig bort till ditt dröm-bröllop och glöm inte att boka oss i god tid för att få ett liknande minne i form av foto & film.

Filmare: Niclas Locksén
Fotograf: Vesa Zade & Alexander Söderling