25/8-2018

Vi kliver in på hotellrummet där vi träffar på tre sköna killar som precis skall öppna skumpa flaskan och göra sig i ordning. Det är spänning i luften, frågan kommer upp om Jonas är nervös. Ett osäkert nej får vi som svar. Det var nog ett säkrare "Ja" än ett Nej det där haha. Vi är både fotograf och filmare på plats som tar lite bilder när killarna fixar till sig och skålar. Sedan beger vi oss ner till ute-huset där bruden Julia och hennes tärnor fixar hår & smink. Vi träffar på Julias mamma som håller koll på deras lilla dotter Esther. Vi bara omfamnas av värme, skratt och genuin glädje i detta sällskapet, och det är en helt fantastisk dag.

När tjejerna är klara har vi fått klartecken från grabbarna att de är på den bestämda platsen för first-look, så vi börjar röra oss dit för att föreviga detta ögonblick. Efter Julia & Jonas first-look promenerar vi omkring i den fina lilla byn Öregrund och fotar bland de små gulliga husen, uppe vid kyrktornet samt nere vid havet.

Vi får bevittna en magisk vigsel med jätte fina sånger, en väldigt varm och stämningsfull middag med en utav de - utan att överdriva -  vackraste solnedgångarna vi upplevt.

Julia & Jonas skriver: ​Men WOW! Inledde denna dag i gråtfest nu. Vilken fantastisk film ni har gjort! Den är helt underbar. STORT TACK! Den blev tusen gånger bättre än vi någonsin drömt om.

Vi är så otroligt tacksamma att få vara med om dessa underbara dagar, och hoppas på att få uppleva er dag med allt vad den kommer innebära.
Titta på filmen, dröm dig bort till ditt dröm-bröllop och glöm inte att boka in oss i god tid för att få ett liknande minne i form av foto & film.

Filmare: Niclas Locksén
Fotograf: Vesa Locksén