20/7-2019

Vi tar oss neråt i landet, i strålande sol kom vi ner till en helt fantastisk gård, närmare bestämt Snälleröds Säteri. Självklart möts vi av ett helt gäng av sportbilar på uppfarten då Micke är en riktig racing- & motornörd. Nervositeten inför bröllopet fick att ta på. Det var en magisk dag med så otroligt mycket glädje och kärlek. Gatsby temat gjorde verkligen succé, då det var helt klart en av de mäktigaste vigslar vi bevittnat. Mitt ute på flygbanan gjorde Jennie & hennes pappa entré på varsin häst till Young & Beautiful av Lana Del Rey. Efter denna gripande vigsel fortsatte dagen, kvällen & natten med middag och fest i en av hangarerna med över 150 gäster.
 

Jennie & Micke skriver: ​Alltså WOW vad vi är så tacksamma lyckliga och helt överväldigade på en och samma gång. Tusen tusen miljarder tack för att ni var med och förevigade våran dag!!! Ni är helt fantastiska och vi önskar er så stort lycka till!! Ni har något helt amzing framför er!!! Tack tack tack <3

Vi är så otroligt tacksamma att få vara med om dessa underbara dagar, och hoppas på att få uppleva er dag med allt vad den kommer innebära.
Titta på filmen, dröm dig bort till ditt dröm-bröllop och glöm inte att boka in oss i god tid för att få ett liknande minne i form av foto & film.

Filmare: Niclas Locksén
Fotograf: Vesa Locksén