8/6-2018

Vi åker till Grekland på torsdagen den 7 Juni. Checkar in på hotellet, imorgon är det äntligen dags att filma Isabella & Hampus bröllop. Detta är alltså vinnarna av "Drömbröllopet 2018" så vi var super taggade att få föreviga denna dagen på Kallithea Springs i Rhodos, Grekland. Vi visste att de skulle vara helt magisk natur, värme och massvis med kärlek.
 Klockan är 11.30 och vi kliver in i receptionen till det 5 stjärniga hotellet. Isabella och hennes tärnor är just nu och gör sig i ordning uppe i sin stora svit. När vi kommer in i rummet så möts vi av Isabella och hennes 5 stycken tärnor. Alla klädda i matchande, mysiga morgonrockar. De fixar sig, dricker champagne och har super trevligt ihop. Det var verkligen jätte lätt att komma in i den härliga känslan och vi började filma och fota direkt.

Sedan lämnade vi brudarna för att fota och filma hos Hampus och hans bestmans. De hängde i ett desto mindre rum, men hade minst lika roligt. När killarna var färdigfixade och Vesa hade fått hjälpa dem på med blommorna stod limousinen utanför och väntade. In hoppade vi och åkte iväg till Kallithea Springs. Sedan hämtade limousinen upp brudarna utanför hotell Elysium och åkte till vigseln. Under tiden hälsade Hampus på alla gäster vid vigseln och gjorde sig i ordning. Man kunde verkligen ta på spänningen, och även fast Hampus inte ville erkänna det så vet vi att pulsen gick upp - helt klart.

 Nåväl, brudarna hoppar ut ur limousinen och börjar gå de 300 meterna genom de vackra Kallithea
Springs för att komma fram till vigselplatsen. En kort vigsel där vigselförrättaren var borgmästaren i byn och en tolk var med för att översätta till Svenska.

Efter vigseln gick vi runt i strax över 1 timme kring de vackra miljöerna som Kallithea Springs erbjöd och tog massor av härliga parbilder samt bilder på brudföljet. Solen gjorde sitt jobb och erbjöd upp mot 35 grader värmer. Även fast man gärna hade önskat lite moln så blev bilderna fantastiska.

Kvällen avslutade med middag på en jätte fin servering utomhus, med alla cirka 80 gäster nere vid havet. 
Det hölls tal, sånger, massvis med lekar och en minst sagt oförglömlig första dans som mynnade ut i rejäl fest tillsammans med Isabella & Hampus nära och kära.


Vi är så himla tacksamma över att få vara med om dessa underbara dagar, och hoppas på att få uppleva er kommande dag med allt vad den kommer innehålla. Titta på filmen & bilder och fantisera dig bort till ditt dröm-bröllop och glöm inte att boka oss i god tid för att få ett liknande minne i form av foto & film.

 

 

Filmare: Niclas Locksén
Fotograf: Vesa Locksén