Film & Photography productions

Made in Sweden

Bröllopsfilmare Bröllopsvideograf film

 
 

Välkommen

Välkommen in till oss, och vår värld genom linsen. Vi hoppas att ni har fastnat för våra filmer & bilder och älskar dom lika mycket som vi gör. Här vill vi att du i lugn och ro ska titta igenom våra filmer och information för att du ska få en härlig magkänsla.

LocksenVisuals startades av Niclas & Vesa. Ett förlovat par i 25 års åldern som brann för att skapa, berätta och visualisera historier i form av foto och film. När vi hoppade in i bröllopsbranschen så fastnade vi direkt. Vi älskar allting med bröllopsdagen, den genuina kärleken, all glädje i luften och de vackra miljöerna man får upptäcka. Vi började med att erbjuda våra bröllopsfilmer som blev en riktigt stor succé.
Idag levererar vi lika mycket foto som film.

 

Vår starka sida är att vi är ett sammansvetsa team som jobbar ihop och samarbetar under dagen för att kunna erbjuda våra brudpar branschens absolut högsta kvalitén av båda delarna. Inför 2018 blev LocksénVisuals både utvalda till en av "Sveriges bästa bröllopsfotografer / bröllopsfilmare" enligt Bröllopfotografer.com samt antagna till gruppen "Hitta en bröllopsfotograf"

bröllopsfilmare bröllopsfilm göteborg bröllopsfilmer reklafilm locksenvisuals utvalda sveriges bästa bröllosfotograf brollopsfotografer.com
 

Portfolio

Här nedan hittar ni en samling av våra tidigare brudpar som fått dagen förevigad av oss på LocksénVisuals. Klicka på en av omslagsbilderna för att läsa mer om bröllopet och se film och bilder från dagen!

Bröllop Bröllopsvideograf bröllopsfilm bröllopsfilmare bröllopsfilmer bröllosfotograf sverige göteborg bästa porträtt fotograf produktion film

Isabella & Hampus

- Rhodos, Grekland

Bröllop Bröllopsvideograf bröllopsfilm bröllopsfilmare bröllopsfilmer bröllosfotograf sverige göteborg bästa porträtt fotograf produktion film

Linda & Robert

- Trelleborg, Sverige

Thumbnail.jpg

Julia & Jonas

- Öregrund, Sverige

Bröllop Bröllopsvideograf bröllopsfilm bröllopsfilmare bröllopsfilmer bröllosfotograf sverige göteborg bästa porträtt fotograf produktion film

Rita & Nicklas

- Stockholm, Sverige

 

Om oss

Vesa & Niclas. Det är vi som startade & driver LocksenVisuals. Vi är filmare, fotografer, kollegor, förlovade och bästa vänner. Vi lever tillsammans i Göteborg och driver företaget ihop. När vi inte filmar bröllopsfilmer så hjälper vi företag att utveckla deras grafiska profil genom både film & foto produktioner. Genom våra arbeten inom reklam- & musikbranschen träffade vi super talangfulla fotografen Alexander och filmaren Anton. Anton & Alexander hjälper oss idag att föreviga bröllop regelbundet och är en stor del av LocksenVisuals teamet.
 

Vårt mål sedan dag 1 har alltid varit att ha kul. När vi fick för oss att filma vårt första bröllop hade vi aldrig kunnat drömma om att det skulle vara så roligt som det var. Det är nog därför vi har fastnat för bröllopsproduktioner och gått helhjärtat in i det sedan första dagen.


 

 

Priser & Produkter

Vi har struntat i det här med paket utan skräddarsyr varje enskild bröllopsproduktion beroende på vad ni har för önskemål. Kontakta oss och berätta för oss om ert bröllop och era önskemål för att få ett prisförslag. Oavsett hur vi skräddarsyr ert paket så finns det två huvudprodukter att välja mellan, antingen Film eller Foto, eller varför inte båda två? 

Highlight filmen är en minst 8 minuter lång film som är inspelad med bransch-standard verktyg för att hålla den absolut högsta kvalitén. Den är noggrant redigerad, färgkorrigerad och ljuddesignad på ett kreativt och genomtänkt vis för att berätta er dag och er historia på bästa sätt. Vi följer inga ramar eller mallar när det kommer till att göra en bröllopsfilm, varje brudpar är unikt och så är våra filmers upplägg. Vi gör en personlig film som är skapad för er och ingen annan, som ni skall älska att titta tillbaka på hela livet.

 

När det kommer till våra bilder så är det svårt att sätta fingret på vad det är som skapar känslan i en bild. Det är bland det mest surrealistiska och fantastiska mediet som finns. Att fånga ett ögonblick, som aldrig mer kommer inträffa igen. Och se till att detta ögonblick blir speglat på precis rätt sätt för att föreviga känslan, i en hundradelssekund. Det tycker vi är underbart. Vi redigerar alltid varje enskild bild för att exponering, färger och känslan skall vara genomgående och kunna återberätta er dag på ett tidlöst och fantastiskt sätt. Vårt mål är att ni skall om 50 år kunna titta tillbaka på bilderna och känna samma känsla då, som ni gjorde dagen de togs. Att ni skall minnas pirret i magen eller doften av brudbuketten. Vi brukar leverera cirka 50 bilder per timme, men detta kan variera ganska mycket.

Förutom våra startpaket som vi helst ser att ni utgår ifrån, så finns det massivs med tillval att göra. Hör av er så skickar vi vår fullständiga prislista. Där kan ni hitta tillval så som extra filmare/fotograf, drönarmaterial, fotobok eller liknande!
j

 

Processen

Ni har tittat på våra filmer och läst om oss. Ni känner att ni har hittat precis rätt och att ni vill boka oss. Då går det till på följande sätt..

Vänta inte - Hör av er

Skriv ett meddelande till oss via 'Hör av er' längre ner på sidan. Hör av er i god tid då många bokar oss redan 1 år innan bröllopsdagen. Börja med att tala om för oss vilket paket ni vill ha och vilket datum det gäller. Finns det inget paket som passar er så skräddarsyr vi enkelt ihop något för era behov och önskemål.
Beskriva så mycket om er & era bröllopsvisioner som ni bara kan. Detta gör det lättare för oss att hjälpa till med rådgivning när det kommer till bröllopsfilmer och fotografering. Samtidigt som det är roligt att lära känna er och vi är nyfikna på vilka ni är.

Boka oss

När allting klickar. När vi är lediga ert datum, och det känns helt rätt både för oss och er att vi skall vara på plats och föreviga er lyckliga och stora dag. Då kommer ni få betala in en bokningsavgift på 20% av totalbeloppet som vi kommit överens om. Ni får även skriva under och godkänna vårat avtal för båda parters trygghet. På avtalet står det klart och tydligt vilka obligationer vi på LocksenVisuals har, - och vilka vi inte har. Vi tycker det är viktigt att ni som brudpar har full koll på vad som händer om oförutsedda situationer dyker upp. Att ni känner att ni är i trygga händer när det kommer till förevigande av er största dag tillsammans. När allt är påskrivet och bokningsavgiften är betald så låser vi ert datum i vår kalender.

Planering & möte

Let's plan! Nu har ni antagligen flera flera månader på er att planera er stora dag. Lycka till, och se till att ha kul på vägen. Ni får undertiden ta del av lite musik-alternativ att välja bland. För att ni skall få en personlig film som möjligt, med musik som ni gillar. 

 Några veckor innan det är dags för den stora dagen så kommer vi höra av oss till er för att ta del av ert slutliga schema, vi dubbelkollar bokningen och era tillval så som drönare, exklusivare musik, film på talen och liknande. Vi pratar igenom lite mer detaljer kring er bröllopsdag och kollar så att schemat fungerar. Ni kommer få fakturan på resterande 80% av totalbeloppet för att betala in senast dagen innan bröllopet.

Den stora dagen

Njut! Och låt oss föreviga dagen precis som den är. Vi vill alltid försöka hålla oss i bakgrunden och diskret föreviga er dag utan att det skall kännas som att ni är på någon inspelningsplats för nya Hollywoodproduktionen. Beroende på om ni har valt 4K eller Full HD film, så kommer vi ha med oss olika utrustningar. Vårt mål är att ha med oss så små och smidiga verktyg som möjligt för att göra den absolut bästa filmen. Utan att det märks att vi är där. 

Leverans

Ladda upp med popcorn! För nu är den här, filmen ni väntat på i flera veckor kanske. Vi levererar alltid filmen och bilderna så snabbt vi bara kan, vårt mål är att det skall ta max 4 veckor. Ni får då filmen via en nedladdningsbar länk för att titta på filmen. Samt ett fint litet USB minne skickat till er på posten. Nu klickar ni upp filmen på TVn och njuter. När ni har sett filmen och är nöjda så vill vi gärna lägga upp den på våra sociala medier och tagga er så att era vänner kan se och njuta av er film lika mycket som ni gör.

 

Hör av er!

Har ni scrollat er väg genom sidan och har en bra magkänsla och gillar det ni ser. Då finns det bara en sak kvar att göra. Höra av er!

Vi väntar på just ert meddelande. Berätta om era visioner kring ert bröllop - desto mer information desto roligare!

  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Vimeo - svarta cirkeln

Följ oss gärna på våra sociala medier!

LocksenVisuals   -   +46 (0) 708-691127   -   info@LocksenVisuals.com