Bröllopsfilmare Bröllopsvideograf film

 
 
 

Portfolio

Här nedan hittar ni en samling av våra tidigare brudpar som fått dagen förevigad av oss på LocksénVisuals. Klicka på en av omslagsbilderna för att läsa mer om bröllopet och se film och bilder från dagen!

Bröllop Bröllopsvideograf bröllopsfilm bröllopsfilmare bröllopsfilmer bröllosfotograf sverige göteborg bästa porträtt fotograf produktion film

Isabella & Hampus

- Rhodos, Grekland

Bröllop Bröllopsvideograf bröllopsfilm bröllopsfilmare bröllopsfilmer bröllosfotograf sverige göteborg bästa porträtt fotograf produktion film

Linda & Robert

- Trelleborg, Sverige

Thumbnail.jpg

Julia & Jonas

- Öregrund, Sverige

Bröllop Bröllopsvideograf bröllopsfilm bröllopsfilmare bröllopsfilmer bröllosfotograf sverige göteborg bästa porträtt fotograf produktion film

Rita & Nicklas

- Stockholm, Sverige

 

Om oss

Vesa & Niclas. Det är vi som startade & driver LocksenVisuals. Vi är filmare, fotografer, kollegor, förlovade och bästa vänner. Vi lever tillsammans i Göteborg och driver företaget ihop. När vi inte filmar bröllopsfilmer så hjälper vi företag att utveckla deras grafiska profil genom både film & foto produktioner. Genom våra arbeten inom reklam- & musikbranschen träffade vi super talangfulla fotografen Alexander och filmaren Anton. Anton & Alexander hjälper oss idag att föreviga bröllop regelbundet och är en stor del av LocksenVisuals teamet.
 

Vårt mål sedan dag 1 har alltid varit att ha kul. När vi fick för oss att filma vårt första bröllop hade vi aldrig kunnat drömma om att det skulle vara så roligt som det var. Det är nog därför vi har fastnat för bröllopsproduktioner och gått helhjärtat in i det sedan första dagen.


 

 

Priser & Produkter

Vi har struntat i det här med paket utan skräddarsyr varje enskild bröllopsproduktion beroende på vad ni har för önskemål. Kontakta oss och berätta för oss om ert bröllop och era önskemål för att få ett prisförslag. Oavsett hur vi skräddarsyr ert paket så finns det två huvudprodukter att välja mellan, antingen Film eller Foto, eller varför inte båda två? 

Highlight filmen är en minst 8 minuter lång film som är inspelad med bransch-standard verktyg för att hålla den absolut högsta kvalitén. Den är noggrant redigerad, färgkorrigerad och ljuddesignad på ett kreativt och genomtänkt vis för att berätta er dag och er historia på bästa sätt. Vi följer inga ramar eller mallar när det kommer till att göra en bröllopsfilm, varje brudpar är unikt och så är våra filmers upplägg. Vi gör en personlig film som är skapad för er och ingen annan, som ni skall älska att titta tillbaka på hela livet.

 

När det kommer till våra bilder så är det svårt att sätta fingret på vad det är som skapar känslan i en bild. Det är bland det mest surrealistiska och fantastiska mediet som finns. Att fånga ett ögonblick, som aldrig mer kommer inträffa igen. Och se till att detta ögonblick blir speglat på precis rätt sätt för att föreviga känslan, i en hundradelssekund. Det tycker vi är underbart. Vi redigerar alltid varje enskild bild för att exponering, färger och känslan skall vara genomgående och kunna återberätta er dag på ett tidlöst och fantastiskt sätt. Vårt mål är att ni skall om 50 år kunna titta tillbaka på bilderna och känna samma känsla då, som ni gjorde dagen de togs. Att ni skall minnas pirret i magen eller doften av brudbuketten. Vi brukar leverera cirka 50 bilder per timme, men detta kan variera ganska mycket.

Förutom våra startpaket som vi helst ser att ni utgår ifrån, så finns det massivs med tillval att göra. Hör av er så skickar vi vår fullständiga prislista. Där kan ni hitta tillval så som extra filmare/fotograf, drönarmaterial, fotobok eller liknande!
j

 
 

LocksenVisuals   -   +46 (0) 708-691127   -   info@LocksenVisuals.com