ER DAG

Precis som alla brudpar så är varje bröllop helt unikt. Alla har ni er unika historia och det är precis vad vi vill fånga. Ögonblicken som försvinner lika snabbt de uppstår. Skratten, blickarna, tårarna. Låt oss ta hand om förevigandet av dagen, så att ni kan bara njuta och vara i nuet.

 När ni kollar tillbaka på er dag så skall ni kunna känna doften av buketten, höra farmors skratt och framförallt, känna pirret i magen, precis som ni gjorde den där dagen. Er dag.

PORTFOLIO

Här nedan hittar ni en samling av våra tidigare brudpar som fått dagen förevigad av oss på LocksenVisuals. Klicka på en av omslagsbilderna för att läsa mer om bröllopet och se film och bilder från dagen!

Tina&Tobias-Thumbnail_edited.jpg

Tina & Tobias

- Stockholm, Sverige

Bröllop Bröllopsvideograf bröllopsfilm bröllopsfilmare bröllopsfilmer bröllosfotograf sverige göteborg bästa porträtt fotograf produktion film

Rita & Nicklas

- Stockholm, Sverige

Bröllop Bröllopsvideograf bröllopsfilm bröllopsfilmare bröllopsfilmer bröllosfotograf sverige göteborg bästa porträtt fotograf produktion film

Isabella & Hampus

- Rhodos, Grekland

Thumbnail.jpg

Jennie & Micke

- Ljungbyhed, Sverige

Thumbnail.jpg

Melissa & Nick

- Vellinge, Sverige

Bröllop Bröllopsvideograf bröllopsfilm bröllopsfilmare bröllopsfilmer bröllosfotograf sverige göteborg bästa porträtt fotograf produktion film

Linda & Robert

- Malmö, Sverige

FOTO

Det är svårt att sätta fingret på vad som skapar känslan i en bild. Det är bland det mest surrealistiska och fantastiska mediet som finns. Att fånga ett ögonblick, på precis rätt sätt för att föreviga känslan. Det tycker vi är underbart. Vi redigerar alltid varje enskild bild för att exponering, färger och känslan skall vara genomgående och kunna återberätta er dag på ett tidlöst och fantastiskt sätt. Vårt mål är att ni skall minnas pirret i magen och doften av brudbuketten när ni tittar tillbaka på dessa bilder i lång tid framöver
 

Vi har inget bestämt antal bilder, utan vi levererar endast de bilder som vi tycker är riktigt bra och som innehåller det där lilla extra. Mellan tummen och pekfingret så brukar vi leverera cirka 400-500 bilder på en heldag.

FILM

När ni bokar oss för att filma ert bröllop så levererar vi alltid vår populära "Highlight film". Filmen är minst 8 minuter lång om ni bokar oss under en heldag, men kan bli kortare om ni har oss på plats färre än 10 timmar.

 

Vi använder oss alltid av bransch-standard verktyg för att hålla den absolut högsta kvalitén. Filmen blir sedan noggrant redigerad, färgkorrigerad och ljuddesignad på ett kreativt och genomtänkt vis - alltid med fokus på att berätta er dag och er historia på bästa sätt. Vi följer inga ramar eller mallar när det kommer till att göra en bröllopsfilm, varje brudpar är unikt och så är våra filmers upplägg. Vi gör en personlig film som är skapad för er och ingen annan, som ni skall älska att titta tillbaka på - hela livet.

PROCESSEN

Ni har tittat på våra filmer och läst om oss. Ni känner att ni har hittat precis rätt och att ni vill boka oss. Då går det till på följande sätt.

HÖR AV ER

Skriv ett meddelande till oss via 'Kontakt' och berätta för oss om ert bröllop. Se till att höra av er i god tid, många bokar oss ungefär 9-12 månader innan bröllopsdagen. När vi vet mer om ert bröllop och vad ni önskar, samt er budget för Foto respektive Film så skräddarsyr vi enkelt ihop något som passar er och er dag helt perfekt.

Berätta gärna så mycket som möjligt om 
er & era bröllopsvisioner som ni bara kan. Detta gör det lättare för oss att hjälpa till med rådgivning när det kommer till bröllopsfilmen och fotograferingen. Samtidigt som vi är nyfikna på vilka ni är och tycker det är super roligt att lära känna er lite extra.

BOKA OSS

När allting klickar. När vi är lediga ert datum, och det känns helt rätt både för oss och er att vi skall vara på plats och föreviga er lyckligaste dag. Då betalar ni in en bokningsavgift på 20% av totalbeloppet. Vi skriver även ett avtal för allas trygghet. På avtalet står det klart och tydligt vilket ansvar vi på LocksenVisuals har. Vi tycker det är viktigt att ni som brudpar har full koll på vad som händer om oförutsedda situationer dyker upp. Att ni känner att ni är i trygga händer när det kommer till förevigande av er största dag. När allt är påskrivet och bokningsavgiften är betald så låser vi ert datum i vår kalender.

PLANERING & MÖTE

Let's plan! Nu har ni antagligen flera flera månader på er att planera er stora dag. Lycka till, och se till att ha kul på vägen. Ni får undertiden ta del av lite musik-alternativ att välja bland. För att ni skall få en så personlig film som möjligt.

 Veckan innan det är dags för den stora dagen så kommer vi höra av oss till er för att ta del av ert slutliga schema, vi dubbelkollar bokningen och eventuella tillval så som drönare, premium musik, fotobok och liknande. Vi pratar igenom lite mer detaljer kring er bröllopsdag och går igenom schemat tillsammans. Ni kommer få fakturan på resterande 80% av totalbeloppet för att betala in senast dagen innan bröllopet.

DEN STORA DAGEN

Njut! Och låt oss föreviga dagen precis som den är. Vi vill alltid försöka hålla oss i bakgrunden och diskret föreviga er dag utan att det skall märkas av. Vårt mål är att spegla er dag på den mest genuina och ärliga sättet, att fånga de ögonblicken som uppstår. Vi tror på att de äkta känslorna i våra bilder inte går att fuska sig till.

LEVERANS

Ladda upp med popcorn! För nu är dem här, filmen och bilderna ni väntat på i flera veckor. Vi levererar alltid så snabbt vi bara kan. Vårt mål är att det skall ta max 4-8 veckor. Ni får då en nedladdningsbar länk med alla bilder och filmer. Vi skickar er sedan en fin träbox med ett USB minne och några utvalda prints.

 Nu skickar ni upp filmen på TVn och njuter. När ni har sett filmen och är nöjda så vill vi gärna lägga upp den på våra sociala medier och tagga er så att era vänner kan se och njuta av er film lika mycket som ni gör.